Om mig

CH Laserstudio

Mitt Namn är Elica Castro Hagelby, Jag är Certifierad Massageterapeut och Certifierad Laserterapeut. Jag utbildade mig till Cert. Laserterapeut via Svenskt kursforum i samarbete med SMLM, Svenska Lasermedicinska sällskapet.

Mitt intresse för laserterapi kom till mig för några år sedan då jag började ångra en tatuering jag gjort tidigare. Jag började googla i hopp om att hitta ett bra sätt att ta bort den på ett effektivt och skonsamt sätt. Borttagning av tatuering med hjälp av laser dök upp och jag vart mer och mer nyfiken på metoden.

Intresset för laserterpi har väx de senaste åren och nu känner jag att det är detta jag vill jobba med, laserterapi. Därför har jag nu öppnat en laserstudio för att erbjuda denna effektiva medoden till andra. Inte bara att ta bort tattueringar, utan även behandling med medicinksk-laser som har många behandlingsområden till exempel behandling av muskelsmärta, förslitningsskador, idrottsskador, tennisarmbåge, diskbråck och mycket mer.

Jag använder mig utav svensktillvekade och CE märkta lasrar från Svenska Irradia.

För att läsa mer om deras lasrar besök deras hemsida här.

Kontaktinformation

ch-laserstudio@hotmail.com

070-984 04 99

Oståkersvägen 31, 792 33 MORA

Boka behandling

Skicka ett meddelande

Undrar du över något eller vill du veta mer om behandlingarna? Skicka ett meddelande nedan så återkommer jag till dig så snart som möjligt.